Subscriu-te per e-mail

24 d’abril 2007

El blog, al llibre mediàtic de Polònia

Finalment ja tinc a les meves mans el llibre mediàtic de Polònia, que ha estat un dels llibres més venuts, com es preveia, aquest Sant Jordi 2007. Ja l'he començat a llegir i encara no l'he acabat, no com algunes persones que en un dia ja se l'han polit! Però això si, el primer que vaig fer va ser buscar la pàgina on sens feia menció, com ens van mencionar en un comentari al blog, i finalment desprès d'una estoneta vaig trobar-ho, el blog apareix a la pàgina 239 en el capítol bústia de correu, Per aquells que encara no heu comprat el llibre ( ja aniria sent hora, jejeje) us penjo el retall del llibre on apareix el blog.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Uooo.
Jo tinc les firmes de molts dels actooors! Firmaven al Passeig de Gràciaaa ^^

Anònim ha dit...

Primer de tot, gràcies per aquest blog, jo no puc veure Polònia per la tele...

Però això del "llibre mediàtic"..a mi no m'agrada, ho fan únicament per a guanyar diners.
Jo crec que el millor és que cadascú es dediqui a fer allò que sap fer millor: fer paròdies, els de Polònia, i escriure, els escriptors.

Anònim ha dit...

Enhorabona. Aquest blog el recomano a tothom que vilgui passar una bona estona. Moltes gràcies per fer que no m'empipi tant quan em perdo un Polònia, doncs ja tinc òn el puc veure :-)

Salut!

Lali Puig ha dit...

És com una droga això de Polonia.

I ho reconec, sóc adicte.

Felicitats pel blog, que de tant en tant no puc veure-ho per la tele i sóc feliç pensant que quan arribi a casa al dia següent podré entrar i riure com mai.

Seguiu així!

Anònim ha dit...

no lo entiendo, ponedlo en castellano porfavor.
soy de castilla la mancha y me encanta polonia que lo veo por tv3i aunque haya cosas q no entiendo

Unknown ha dit...

Si quieres puedes traducir la web o el texto que quieras al castellano en este link: http://www.translendium.net:8080/home/index.jsp?locale=es

Anònim ha dit...

A mi m'agrada molt Polonia i soc una seguidaora d'aquest super programa.

Tinc el llibre firmat (li vaig dir a me germana k anes a Barcelona a k el firmesin) pk jo tenc 10 anys i avia d'anar al cole





Vinga Adeu a TotS