Subscriu-te per e-mail

05 de setembre 2007

Carlos Latre fitxa per Polònia

Com ja he comentat en l'anterior post, el Polònia ja és prepara per la nova temporada que començarà el proper 13 de setembre. I res millor per començar una nova temporada que incloure a nous actors a l'equip de Polònia.

Si, si, nova gent, Carlos Latre deixa Cuatro per incorporar-se al programa. Latre aportarà personatges que ja havia fet com Jaime Peñafiel i també incorporarà de nous com Ramon Pellicer, Justo Molinero i Santi Santamaria.

Que us sembla aquesta nou fitxatge?

via | vertele

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs que penso que és un gran fitxatge per al Polònia, que es podia haver estancat, i amb l'ajuda del més que camaleònic Latre tirarà endavant la tercera temporada.

Anònim ha dit...

Espero que Latre no se imite a sí mismo.

Anònim ha dit...

sens dubte es una injecció de moral tant per tv3 com per polònia, perque treure un actor nacional i portar-lo aquí no es gens fàcil d'aconsseguir

Fran ha dit...

Está bien siempre que no se pase en la imitación. Latre está descolocado desde que salió de Cronicas y puede que esto le venga bien a él y a Polonia.

Anònim ha dit...

Jo feia poc pensava que polonia podria imitar a en Pelliser i en Santamaria i ell ho fara no ho conec gaire pero crec que ho fara bé

Unknown ha dit...

Fatal, es un tipus sense gracia, que fa imitaciosn citres de gent cutre

Anònim ha dit...

Horrible. Polònia no és un programa d'imitacions, és un programa de sàtira de la societat catalana (i principalment de la política). Latre és un imitador, no és actor, ni humorista.

Aconsegueix emular perfectament la veu de molts personatges famosos (això se li ha de reconèixer), però no els dóna vida. Per exemple, el Cesc imita força bé al Puigcercós, però el més important és que ha aconseguit transcendir el Puigcercós que sempre veiem (fixeu-vos que el "de debò" mai ha dit allò de "per favor, oh yeah") o el Sergi amb el Montilla, que s'hi assembla però això no és el més important, algú ha sentit que el Montilla digués "cabòries" algun cop? Oi que no? Però el Sergi ens ho ha fet creure.

Em sento bastant decepcionat amb la incorporació del Latre, esperem que no intenti "usurpar" l'espai que s'han guanyat amb tant d'esforç el Cesc, el Queco, el Bruno, l'Agnès, el Manel, el Sergi, etc.