Subscriu-te per e-mail

20 de setembre 2007

Programa 62 (20 de setembre del 2007) - 3a temporada

El programa de sàtira política "Polònia" que dirigeix i presenta Toni Soler escenifica la darrera baralla de Convergència i Unió amb Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Antoni Duran Lleida (Xavier Serrano). Tot i que la discussió és pujada de to i la ruptura, imminent, Mas i Duran deixen aflorar els seus veritables sentiments i salven la crisi.

En aquest programa, Carlos Latre fa debutar tres personatges nous: Jordi Pujol, el cuiner Santi Santamaria i Jaime Peñafiel. Pel que fa a Pujol, apareix amb Pasqual Maragall en l'acte d'atorgament de la medalla d'or amb què la Generalitat els ha premiat recentment. Santi Santamaria comparteix protagonisme culinari amb Ferran Adrià (Cesc Casanovas) i Carme Ruscalleda (Agnès Busquets), i Jaime Peñafiel interactua amb la família reial. Mireia Portas també estrena una paròdia nova: Mari Pau Huguet.

D'altra banda, el president Zapatero (Queco Novell) i Carme Chacón (Mireia Portas) celebren la festa de la rosa a Gavà, el Papa (Toni Albà) presenta les noves línies aèries vaticanes i Eduardo Zaplana (Cesc Casanovas) inaugura una nova línia de negoci en el mercat del blat.

via | tv3

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Per fi torna el Polonia, ja es del poc que s'aguanta de la TV3

Coro ha dit...

Com o fas per saber que pasara?

Unknown ha dit...

Coro, és que tinc contactes privilegiats amb en Soler...

No, no!!! es broma si t'hi fixes al final, poso "font | tv3", abans de cada programa pengen la sinopsi d'aquest en l'apartat programació