Subscriu-te per e-mail

08 de novembre 2007

Programa 69 (8 de novembre del 2007) - 3a temporada

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició la ministra de foment, Magdalena Álvarez (Mireia Portas), interpreta al més pur estil Rocío Jurado la cançó "Como una obra".

Després de ser entrevistada per Josep Cuní (Queco Novell) i Pilar Rahola (Cesc Casanovas), Álvarez arrenca a cantar amb passió aquest tema dedicat a les obres de l'AVE, secundada per Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano).

D'altra banda, el rei Joan Carles (Toni Albà) envia des de Melilla una salutació d'amistat i afecte al monarca del Marroc mentre que Mariano Rajoy (Queco Novell), Eduardo Zaplana (Cesc Casanovas) i Daniel Sirera (Carlos Latre) intenten acatar la sentència de l'11-M i passar pàgina. Precisament Mariano Rajoy i els seus cosins també apareixen en un hipotètic judici al lehendakari Ibarretxe (Bruno Oro), acusat d'haver-se reunit amb Batasuna. Al Polonews, Ramon Pellicer (Carlos Latre) intenta mantenir les formes davant la càmera perquè pateix mal de queixal. I pel que fa a l'òrbita blaugrana, Frank Rijkkard (Carlos Latre) i Ronaldinho (David Olivares) també apareixen breument pel plató de Polònia per valorar el partit contra el Glasgow Rangers.

via | tv3