Subscriu-te per e-mail

15 de novembre 2007

Programa 70 (15 de novembre del 2007) - 3a temporada

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, el rei Joan Carles (Toni Albà) i el president de Veneçuela (Carlos Latre) són els protagonistes més destacats del programa.

Després de l'enfrontament a la cimera iberoamericana de Xile, el rei i Chávez es troben al plató sota la mirada de Toni Soler, el president Zapatero (Queco Novell) i el president de la Generalitat (Sergi Mas). Precisament Montilla també aporta uns moments històrics a Polònia quan apareix al balcó de la Generalitat per proclamar la independència de Catalunya, tot i que la rauxa inicial és desactivada ràpidament per ZP.

D'altra banda, Artur Mas (Bruno Oro) és entrevistat per Mònica Terribas (Agnès Busquets) i demostra que ha adoptat amb molta fidelitat les formes de Sarkozy. En el programa també intervenen Federico Jiménez Losantos (Queco Novell) i José María Aznar (Bruno Oro), el general Franco (Manel Lucas), Berndt Schuster (Carlos Latre), Ángel Acebes (Bruno Oro), Joan Saura i Ferran Adrià (Cesc Casanovas), i Santi Santamaria (Carles Latre).

via | tv3