Subscriu-te per e-mail

29 de novembre 2007

Programa 72 (29 de novembre del 2007) - 3a temporada

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, el govern català comptarà amb un conseller molt especial: Tortell Poltrona.

Veurà el president Montilla (Sergi Mas) amb bons ulls la nova incorporació? A Convergència, un ocupat Artur Mas (Bruno Oro) mira de pair el sobtat "èxit" de la seva conferència sobre la casa gran, mentre que l'expresident Pujol (Carlos Latre), visita La Nit al Dia per parlar de les seves memòries i per rememorar alguns dels interrogatoris a què va ser sotmès... o a què va sotmetre.

D'altra banda, Carod-Rovira (Toni Albà) intenta explicar la nova Llei de Cultes als principals afectats i Acebes (Bruno Oro) ajuda un Rajoy molt canviat (Queco Novell) a superar la seva por de volar. També veurem com el cuiner més famós del món, Ferran Adrià (Cesc Casanovas), se sotmet al test del programa Silenci?, presentat per Bibiana Ballbè (Agnès Busquets). També passaran per Polònia Jordi Hereu (David Olivares), Duran Lleida (Xavier Serrano) i el rei d'Espanya (Toni Albà), entre altres.

via | tv3