Subscriu-te per e-mail

06 de desembre 2007

Programa 73 (6 de desembre del 2007) - 3a temporada

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, Daniel Sirera (Carlos Latre) demana consell a Ángel Acebes (Bruno Oro) per trobar un cap de llista per Barcelona de cara a les eleccions generals. Contribuirà aquest peculiar candidat a la millora dels resultats del PP català?

Mentrestant, el govern de Zapatero (Queco Novell) està enfeinat mirant de publicitar la seva tasca. Carme Chacón (Mireia Portas) i María Teresa Fernández de la Vega (Bruno Oro) presentaran les seves propostes, amb èxit desigual.

D'altra banda, l'expresident Pujol (Carlos Latre) intentarà colar-se a la Generalitat amb un objectiu tan clar com sorprenent i descobrirà que no és l'únic que hi ha entrat sense permís. I tot això mentre els advocats de Jaime de Marichalar visiten el rei (Toni Albà) amb exigents demandes i Franco (Manel Lucas) cavalca una sella molt especial. També passaran pel "Polònia" Ramon Pellicer (Carlos Latre), el president Montilla (Sergi Mas) i l'exministre socialista José Bono (Cesc Casanovas), i recordarem els millors moments de la gala de lliurament dels premis Ondas que van recollir ahir alguns dels principals protagonistes del programa. I tot això... de franc!

via | tv3