Subscriu-te per e-mail

20 de desembre 2007

Programa 75 (20 de desembre del 2007) - 3a temporada

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició Carme Chacón (Mireia Portas) celebra el seu primer míting com a casada i ho fa vestida per a la ocasió.

Mentrestant, el president Montilla (Sergi Mas) pronuncia en exclusiva per a "Polònia" el discurs de cap d'any des d'una comissaria catalana. Amb què ens sorprendrà aquest any el president? D'altra banda, Oriol Pujol (Queco Novell) ensenya a Duran (Xavier Serrano) una nova tècnica d'acupuntura i el president Zapatero busca urgentment alguna cosa per inaugurar a Barcelona amb l'ajuda, entre d'altres, de la ministra Magdalena Álvarez (Mireia Portas).

Visitaran també "Polònia" el president del Barça, Joan Laporta (Queco Novell), i el del Madrid, Ramón Calderón (Carlos Latre), que celebren el dinar de directives previ al derbi de diumenge. A més, Joan Saura (Cesc Casanovas) ensenya als mossos a fer cagar el tió i el Papa Benet XVI (Toni Albà) mira d'animar els Reis Mags davant la popularitat del Pare Noel. També passaran per "Polònia" Ramon Pellicer (Carlos Latre), el general Franco (Manel Lucas) i Ángel Acebes (Bruno Oro), entre d'altres.

via | tv3