Subscriu-te per e-mail

13 de desembre 2007

Programa 74 (14 de desembre del 2007) - 3a temporada

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició es planteja "com serien Els Matins de TV3 si s'haguessin emès durant la Segona República?". Josep Cuní (Queco Novell) i Pilar Rahola (Cesc Casanovas) ho demostraran.

A més, Magdalena Álvarez (Mireia Portas) viatja a Barcelona, i no precisament per parlar de l'AVE. Serà rebuda com mereix? Mentrestant, al Parlament català, govern i oposició debaten l'estat de l'educació a Catalunya i ens fan veure que les coses no estan tan malament com semblen... Estan pitjor.

D'altra banda, el president José Montilla (Sergi Mas) se sotmetrà al test de Silenci, l'"eclèctic" programa presentat per Bibiana Ballbé (Agnès Busquets), el Papa Benet XVI (Toni Albà) presenta el videojoc estrella per a aquest Nadal i els presidents Zapatero (Queco Novell) i Sarkozy (Bruno Oro) compareixen davant dels mitjans per exposar, amb certes dificultats, els avenços en matèria de terrorisme. També passaran per Polònia Ramon Pellicer (Carlos Latre), el general Franco (Manel Lucas), Oriol Pujol (Queco Novell) i Artur Mas (Bruno Oro), entre d'altres. I tot això, de franc.


via | tv3