Subscriu-te per e-mail

22 de maig 2008

Programa 93 (22 de maig del 2008) - 3a temporada

CiU REVOLUCIONA LA SEVA IMATGE, AQUEST DIJOUS AL POLÒNIA

Polònia oferirà aquest dijous la decisió d'Artur Mas (Bruno Oro) de fer un canvi radical de la imatge de CiU. Jordi Pujol (Carlos Latre) serà la mostra més revolucionària del nou look del partit nacionalista.

REVELACIÓ ESPECTACULAR:
LLACH HAVIA D'ANAR A EUROVISIÓ, PERÒ S'HI VA NEGAR PERQUÈ NO LI DEIXAVEN CANTAR 'L'ESTACA CHIKI' EN CATALÀ!!!

La perla del programa serà una revelació espectacular sobre el festival d'Eurovisió que se celebra aquest cap de setmana: Lluís Llach (Manel Lucas) havia de ser el representant espanyol al festival, però va ser substituït perquè es negava a cantar si no li deixaven fer en català.

A Polònia Llach oferirà, en rigurosa primícia mundial, la cançó que havia de representar a Espanya: L'Estaca Chiki.

A més, Benet XVI (Toni Albà) vol canviar el menú del Vaticà. Per fer-ho intenta contractar el millor cuiner del món... que reapareix a POLÒNIA després d'escabullir-se durant algunes setmanes.

També veurem la primera trobada entre Santi Santamaria (Carlos Latre) i Ferran Adrià (Cesc Casanovas) després de la baralla entre tots dos cuiners.

Ens enterarem que José Montilla (Sergi Mas) proposa a la nova directora de TV3, Mònica Terribas (Agnès Busquets), fer una Marató televisiva dedicada al pessimisme català.

Zapatero (Queco Novell) es posa en situació davant la visita d'Ibarretxe (Bruno Oro).

D'atra banda, Oriol Pujol (el de veritat) es trobarà cara a cara amb el seu clon (Queco Novell).

I ATENCIÓ! PRIMÍCIA!
POLÒNIA OFERIRÀ, EN RIGUROSA EXCLUSIVA MUNDIAL, IMATGES DEL FILL DE CARME CHACÓN!!!!

També passaran pel programa Francisco Franco (Manel Lucas), Mariano Rajoy (Queco Novell), Pasqual Maragall (Queco Novell) i la família reial entre d'altres.

via | tv3