Subscriu-te per e-mail

01 de novembre 2007

Programa 68 (2 de novembre del 2007) - 3a temporada

El programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler tindrà entre els seus continguts la visita del president del govern a Bellvitge per observar les obres de l'AVE.

Zapatero (Queco Novell) es desplaça fins als llocs dels fets acompanyat pel president Montilla (Sergi Mas). Una trobada amb un desenllaç imprevisible tot i que Zapatero n'intenta minimitzar les conseqüències. De fet, el debat i les crítiques per les infraestructures a Catalunya condicionen molt el programa, fins al punt que la ministra de Foment, Magdalena Álvarez (Mireia Portes), ha de comparèixer al plató i el mateix Toni Soler arriba tard a presentar el programa perquè està immobilitzat en un embús.

En clau conservadora, en aquest nou programa també té un cert protagonisme el cosí de Mariano Rajoy i una declaració pública d'Ángel Acebes (Bruno Oro) negant la teoria de la conspiració de l'11-M. D'altra banda Lluís Llach (Manel Lucas) presenta una nova cançó de denúncia, El meu pis és tan petit, i el rei Joan Carles (Toni Albà) i Federico Jiménez Losantos (Queco Novell) tenen més que una discussió.

via | tv3

1 comentaris:

Unknown ha dit...

Espero que aquest cap de setmana es faci el partit de futbol per la tele i no passi com l'altre dia q a l'ultim moment ens van posar el Polònia sense avisar.

O sigui,que en principi el Polònia d'aquesta setmana es divendres