Subscriu-te per e-mail

27 de desembre 2007

Els pastorets Àdhuc (27 de desembre del 2007)

Dijous, "Polònia" presenta l'especial "Els pastorets, àdhuc!". Els personatges del programa celebren el Nadal amb la representació dels tradicionals "Pastorets".

Montilló (Sergi Mas) i Carotet (Toni Albà) seran els protagonistes d'aquesta nova (i lliure) versió de l'obra de Folch i Torres. En el seu llarg i feixuc viatge cap a l'establia, els dos pastors es creuaran amb pràcticament tots els personatges del "Polònia", cadascun en el paper que més li escau. Es veurà com se'n surten al seu pas per l'infern, es reviurà la trobada amb els tres Reis i l'arribada a l'establia, on els espera un messies molt peculiar... Qui és qui en aquest especial? Estaran satisfets, els polítics, amb els papers que els ha tocat interpretar? I el més important: com s'acabarà tot plegat?

Aquestes i altres cabòries, a "Els Pastorets, àdhuc!". L'especial que, aquest dijous, presenta "Polònia". Que tothom prepari els sarrons!

via | tv3

4 comentaris:

Unknown ha dit...

axo de la sinopsi mu as copiat

Unknown ha dit...

del meu bloc:

tvc-polonia.blogspot.com!!!!!!!!!!

Unknown ha dit...

No se que dir-te, per que tu ho vas penjar a les 15:18 del dia 27 i jo a les 8:02 del mateix dia.

De totes maneres si creus que t'he copiat no era la meva intenció ja que de cada programa sempre penjo la Sinopsi del Programa que hi ha a la web de tv3.

Unknown ha dit...

d'acord cadem que el final fem les paus. Dos blocs amics.