Subscriu-te per e-mail

07 de febrer 2008

Programa 80 (7 de febrer del 2008) - 3a temporada

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, Acebes (Bruno Oro) i Zaplana (Cesc Casanovas) es mostren cada cop més hostils amb Manuel Pizarro (Carlos Latre). D'altra banda, el seu líder, Mariano Rajoy (Queco Novell), mira de matisar els vincles entre el PP i l'Església. Mentrestant, a Catalunya, el president Montilla (Sergi Mas) viu en la pròpia pell els efectes del nou perfum del PSC.

Descobrirem què va marcar el destí de Joan Saura (Cesc Casanovas), Josep Piqué (Xavier Serrano) i Jiménez Losantos (Queco Novell), quan tots tres eren joves revolucionaris, i l'autèntic Joan Ridao, candidat d'Esquerra a les eleccions, s'enfrontarà amb la seva rèplica "polaca". En sortirà ben parat? També visitaran Polònia Artur Mas (Bruno Oro), el president Zapatero (Queco Novell) i Joan Clos (Cesc Casanovas), entre altres.

via | tv3

4 comentaris:

Pau ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pau ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Massa aviat heu publicat. Avui encara no sabrem com es van coneixer Losantos, Piqué i Saura a la seva joventut al PSUC. Una llastima!

Unknown ha dit...

Per que massa aviat?