Subscriu-te per e-mail

09 de març 2008

Polònia en còmic

Man, autor del bloc "man's blog" i 2 col·laboradors més (Javi Rodríguez i Ego) han estat fent una adaptació del program en còmic, crec que amb un resultat molt bo. Espero que continuïn endavant el projecte i podem gaudir periòdicament de vinyetes del programa.


A continuació us deixo una de les pàgines acabades d'aquesta prova, que és part del gag "Pizarro Power"

clic per ampliar

En el bloc dels autors hi podreu trobar algunes altres vinyetes sense acabar del mateix gag.

web | man's bloc
via | la tafanera

6 comentaris:

Anònim ha dit...

JAVI Rodríguez, EGO (Emilio Fradejas), i l'autor del bloc MAN (Manuel Carot)

Unknown ha dit...

Ei que poseu via La tafanera però l'enllaç és nostre, de ComiCat, estaria millor que possessiu via ComiCat que és la font de la notícia no?

Unknown ha dit...

Doncs justament pq jo no he citat la font, he citat la via ( a través de qui ho he trobat).

Acostumo a fer-ho així pq hi ha molts posts que es van enllaçant de moltissimes webs i es quasi impossible saber i esbrinar quina es la font...

Unknown ha dit...

D'acord, si aquesta és la política que tens no tenim res a dir, només un detall, el bloc és d'en Man (que és un dibuixant de còmics en aquest cas fa el dibuix), en Javi Rodríguez (un altre dibuixant de còmics, en aquest cas fa les tintes) i l'Ego (un altre dibuixant, en aquest cas entintandor) tenen els seus propis blocs. Volem dir que el projecte és dels tres no només d'en Javi Rodríguez i l'Ego.

Unknown ha dit...

Oks, espero que no t'hagi molestat la manera com enllaço els posts.

I respecte els autors, ara ho canviaré!

Llavors si he entès be, els 3 autors publiqueu a través de ComiCat?

Unknown ha dit...

Nooooooo, eps! No els autors són els autors tenen els seus blocs i no tenen res a veure amb ComiCat. A ComiCat parlem de còmics, i ens vam fer ressó d'aquesta noticia llegint el blog d'en Man, que és el dibuixant. I pel que fa al com enllaceu els blocs em sembla molt correcte, i ni molt menys m'ha molestat. Salut i endavant amb el bloc.