Subscriu-te per e-mail

29 de maig 2008

Programa 94 (29 de maig del 2008) - 3a temporada

TV3 presenta Polònia, el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, en què l'espai s'afegeix també a "La Setmana de TV3", Mariano Rajoy (Queco Novell) i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) es repten en un combat a vida o mort. Un d'ells està sol; Esperanza, no tant.

Mentrestant, el president Montilla (Sergi Mas) i els seus consellers es debaten entre fer o no el transvasament. Prendran la decisió correcta?

D'altra banda, Carod (Toni Albà) i Puigcercós (Cesc Casanovas) se les empesquen totes per superar l'altre, Ferran Adrià (Cesc Casanovas) evita entrar en polèmiques amb Santi Santamaria i Ramon Pellicer s'enfronta amb la seva rèplica "polaca" (Carlos Latre).

També passaran per Polònia Oriol Pujol (Queco Novell), Celestino Corbacho (Carlos Latre) i José María Aznar (Bruno Oro), entre d'altres.

I a més el programa també descobrirà altres qüestions, com ara si té temps de llegir la ministra Chacón, entre desfilada i desfilada; si Esperanza Aguirre llegeix compulsivament o només ho fa en la intimitat; si tenen blog personal el president Montilla i el president Rodríguez Zapatero...

via | tv3