Subscriu-te per e-mail

30 d’octubre 2008

Programa 107 (30 d'octubre del 2008) - 4a temporada

TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach (Xavier Noms), protagonitza un dels gags més destacats de "Polònia". Tot sortint d'un cotxe que no és precisament de gamma alta, Benach demana contenció i austeritat en temps de crisi mentre un periodista de l'"ABC" el sotmet a un interrogatori.

D'altra banda, ZP (Queco Novell) fa tos els impossibles per ser convidat i poder entrar a la cimera econòmica mundial de Nova York, on finalment troba la comprensió de Carla Bruni (Agnès Busquets), que li dedica una cançó.

El jutge Baltasar Garzón (Cesc Casanovas) també fa acte de presència al programa de sàtira política. Serà enmig de flaixos de càmera i amb una gran expectació, com es mereix una estrella mediàtica com ell. Garzón vol aconseguir la fita més important de la seva carrera: interrogar el general Franco (Manel Lucas).

Una altra de les novetats destacades d'aquest "Polònia" és l'estrena d'un personatge, Quim Monzó, interpretat per Pep Plaza. Emili Manzano, presentador de "L'hora del lector", del 33, l'entrevista en companyia de la reina Sofia (Mireia Portas) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas).

En aquest programa tampoc hi faltarà la previsió del temps de Tomàs Molina (David Olivares), un missatge institucional del president Montilla (Sergi Mas) i una nova situació a la seu del PP amb Rajoy (Queco Novell), Alicia Sánchez-Camacho (Agnès Busquets) i Soraya Sáenz de Santamaría (Gemma Deusedas).


hora: 22:12
via | tv3