Subscriu-te per e-mail

19 d’octubre 2006

Que trobarem a POLÒNIA

Que trobarem al veure els gags seguents extrets del programa de tv3 POLÒNIA:

Esquetxos i gags
Constitueixen l'autèntica columna vertebral del programa. Creacions breus en què es parodia l'actualitat més immediata, la de la setmana. En aquests gags els polítics apareixen tal com són, enraonant de les seves coses, barallant-se, governant, amargant-se la vida... O pel contrari, sorgeixen inopinadament, fora de context, al gimnàs, a missa o en un càsting d'una obra musical...

Es presenten un parell de variants respecte al model general. Hi ha gags interpretats per un altre tipus de personatges famosos (actors, banquers, esportistes...) però sempre en relació amb els polítics o la política. També hi ha els gags de personatges anònims, que representen el ciutadà que percep o es veu afectat per qüestions polítiques o de govern.

Gags i "cameos"
En la mesura en què sigui possible, "Polònia" aposta pels "cameos" dels dirigents polítics catalans de relleu, que s'incorporarien a alguns dels esquetxos al costat dels actors imitadors.

En definitiva, es tracta d'un cara a cara entre realitat i paròdia que pot donar resultats sorprenents.

Cara a cara
Reportatge abreviat, en què es confronta el polític real amb la seva imitació, en una situació concreta. Al barber amb Artur Mas, al gimnàs amb Josep Piqué...

Pífies

Acompanyant els crèdits, es mostraran algunes de les pífies més sonades que s'hagin produït de forma espontània durant les gravacions dels gags. Aquestes es complementaran amb "pífies guionades". És a dir, pífies simulades on els polítics se'ls escapa el riure, s'entrebanquen parlant o simplement no entenen un acudit i demanen explicacions als guionistes. En aquest cas, els personatges no són actors disfressats de polítics, sinó polítics exercint d'actors.

via | tv3