Subscriu-te per e-mail

15 d’octubre 2006

Sobre el programa

A continuació un escrit de la web de tv3 sobre el programa:

El programa d'humor i sàtira política que presenta i dirigeix Toni Soler, va ser tota una revelació la temporada passada, en què va aconseguir una audiència mitjana de 728.000 espectadors i una quota de pantalla del 25,5%. De 22 emissions, 21 van estar entre els tres programes més vistos del rànquing del dia. I va ser majoritàriament líder de la seva franja.

Aquests bons resultats fan que l'equip encari la tardor amb la millor disposició i amb la intenció de treure el suc al que doni de si l'actualitat política, que alimenta els continguts de la major part del programa, sobretot ara, amb la perspectiva de les eleccions al Parlament de Catalunya.

Aquest nou curs a Queco Novell, Cesc Casanovas, Bruno Oro, Agnès Busquets, Manel Lucas i Sergi Mas, entre altres, se'ls incorpora l'actor Toni Albà, que assumirà les personalitats del papa i del rei Joan Carles.

Altres personatges nous que tindran una presència important a "Polònia" seran Carme Rusacalleda, que ja havia aparegut puntualment en alguns capítols, i Matías Prats, a qui donarà vida en la paròdia Bruno Oro, en una nova secció d'informació.

"Polònia" és una idea original de Minoria Absoluta (equip responsable del programa homònim de RAC1). Està produït per TVC i Cancuca i VerandaTV.

via | tv3