Subscriu-te per e-mail

13 de setembre 2007

Programa 61 (13 de setembre del 2007) - 3a temporada

El programa de sàtira política de TV3, "Polònia", inicia una nova temporada mantenint els signes d'identitat però incorporant novetats com la presència dels actors Carles Latre i Mireia Portas. El contingut del programa continuarà nodrint-se de l'actualitat política i social i dels personatges que la protagonitzen.

En el primer programa destaquen el nou president del PP català, Daniel Sirera, Jaime Peñafiel, Justo Molinero i Ramon Pellicer (creacions de Latre) i la ministra de foment, Magdalena Álvarez, parodiada per Portas.

Les gran apagada de Barcelona d'aquest estiu, les cues als peatges i els problemes ferroviaris són l'excusa d'alguns gags. La ministra de Foment apareixerà en el plató de"Polònia" acompanyada de Zapatero (Queco Novell) amb resultats perniciosos per l'equip i les instal·lacions del programa. Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) s'entrevistarà amb el dalai lama sota l'atenta mirada de Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) i la plana major del PP català farà l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb Josep Piqué (Xavier Serrano) camuflat entre el públic assistent.

El programa també comptarà amb un discurs institucional del president Montilla (Sergi Mas), un debat moderat per Josep Cuní (Queco Novell), una cançó de Lluís Llach i la presència de la família reial, el Papa, Justo Molinero i Ramon Pellicer (Carles Latre), que s'estrenarà com a nou conductor de l'espai informatiu "Polonews".

via | tv3

3 comentaris:

Unknown ha dit...

En general m'ha agradat bastant el programa, però he trobat MOLT a faltar al Mateu Prados, que és un Polonews sense Mateu Prados?
Tot i que amb això no vull dir que el Pellicer no hagi estat be...

Anònim ha dit...

1. Molt bé el programa
2. enorme el Lluis Llach
3. pèssima i molt i molt dolenta la imitacio del Pellicer. S'assembla tant al Pellicer com al Luis Aragonés, a més de no fer gràcia.
4. Força bé el joc de paraules Grècia-Gràcia

Anònim ha dit...

Espero que torni Jose Maria Prados, es l'unic que trobo a faltar, i com no, que no s'en vagi en Piqué