Subscriu-te per e-mail

27 de setembre 2007

Programa 63 (27 de setembre del 2007) - 3a temporada

Finalment el programa d'aquesta setmana que en un principi s'havia d'emetre divendres, ha acabat fent-se avui dijous com cada setmana ja que a última hora el partit Madrid - Betis no l'han retransmès, suposo que degut al merder que hi ha últimament amb els drets de televisió del futbol.

------------------------

El programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler tindrà entre els seus continguts al president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero "polac" (Queco Novell), que es dedicarà a repartir diners alegrement a l'executiu de Montilla (Sergi Mas).

No cal dir que el president de la Generalitat i tots els seus consellers rebran aquest acte magnànim de Zapatero amb molt entusiasme. Tant que s'arrencaran a ballar i a cantar amb ZP.

D'altra banda, després de la crema de fotos del Rei a Girona, el conseller Saura (Cesc Casanovas) prendrà mesures amb l'ajut dels mossos. La contundència de l'acció fins i tot li semblarà excessiva al rei Joan Carles (Toni Albà). Polònia també se centrarà en la treva pactada entre Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Anton Duran i Lleida (Xavier Serrano), en el debat de política que aquesta setmana té lloc al Parlament de Catalunya i en les recents apagades a l'hospital de la Vall d'Hebrón.

El Papa (Toni Albà), Justo Molinero, Ramon Pellicer i Jordi Pujol (Carlos Latre), el general Franco (Manel Lucas) i Pasqual Maragall (Queco Novell) també seran presents a Polònia.

via | tv3

2 comentaris:

Anònim ha dit...

PROTESTO !
LA MAJORIA DE GENT TOT CONVENÇUDA QUE NO HO FEIEN NI VAM POSAR TV3 ...

I PEL QUE SEMBLA, EL GAG DE LA MARY POPPINS VA SER DELS BONS BONS BONS !!!

Aljullu ha dit...

Quina ràbia!!!!

Quan vaig veure que feien l'"Avantmatx" vaig dir: "Gilipolles, ara mateix canvio de canal!". I al final van fer el Polònia. Quina cara! O una cosa o l'altra!