Subscriu-te per e-mail

05 de setembre 2007

S'acosta la 3a temporada

Ja ha passat l'estiu i els companys de POLÒNIA ja comencen a escalfar motors per posar en marxa la 3a temporada del programa; És per això que aquest dijous podrem veure un Polònia a la carta i desprès la repetició de Polònia: Grans moments, on vam veure el Maragall vs. Maragall

Polònia a la Carta:

Nou famosos trien els millors gags de "Polònia"

"Polònia" presenta el programa especial "Polònia a la carta", en què nou personatges populars expliquen quins són el personatge i el gag preferits d'aquesta temporada.

Els famosos que apareixen en aquesta edició són l'escriptor Josep Maria Espinàs, el cineasta David Trueba, el director de "La Vanguardia" José Antich, la cantant Núria Feliu, la periodista Gemma Nierga, l'escriptora Empar Moliner, la biòloga Anna Veiga, l'escriptor Javier Cercas i l'arquitecte Oriol Bohigas.

Les preferències de cadascun d'ells és diversa: Espinàs sent predilecció pel general Franco, Trueba pel president Montilla i José Antich i Oriol Bohigas per Pasqual Maragall. En canvi, la família reial és la debilitat de Núria Feliu, Josep Cuní i Pilar Rahola les d'Empar Moliner, i Zapatero la de Gemma Nierga. Javier Cercas ha escollit Ferran Adrià i Anna Veiga, Ángel Acebes.

A banda d'aquesta tria de personatges i gags, tots els entrevistats de "Polònia a la carta" també fan referència a altres aspectes del programa. Reflexions sobre l'èxit de "Polònia", sobre els seus valors i sobre la utilitat d'un programa d'aquestes característiques en una televisió pública.

via | tv3