Subscriu-te per e-mail

04 d’octubre 2007

Programa 64 (4 d'octubre del 2007) - 3a temporada

El programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler tindrà entre els seus personatges el jugador que està més en forma al Barça, l'argentí Leo Messi.

Messi apareixerà durant breus minuts a "Polònia". L'actor Carles Latre serà l'encarregat de parodiar el pibe i d'establir un diàleg no gaire fluid amb Toni Soler i el conseller Joan Saura (Cesc Casanovas), atès que Messi no sap parlar sense deixar de regatejar. El mateix Latre també es posarà en la pell de l'entrenador del Barça, Frank Ryjkaard, que també assistirà al programa per ser entrevistat per Mònica Terribas (Agnès Busquets).

Aquesta setmana, Polònia es fa ressò de la polèmica al voltant de la monarquia amb l'estrena d'un nou espot protagonitzat pel rei Joan Carles (Toni Albà). A més a més, la ministra d'Habitatge, Carme Chacón (Mireia Portas), assignarà un pis de lloguer a una parella de joves mentre el president Montilla (Sergi Mas) presentarà als mitjans el superàvit de l'economia catalana i Ángel Acebes (Bruno Oro) i Mariano Rajoy (Queco Novell) es mostren contraris al referèndum d'Ibarretxe. Ramon Pellicer (Carlos Latre), Mari Pau Huguet (Mireia Portas), el general Franco (Manel Lucas), el Papa Benet XVI (Toni Albà) i les parelles formades per Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano), Carod-Rovira (Toni Albà) i Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) i Imma Mayol (Agnès Busquets) també protagonitzen diversos esquetxos a "Polònia".


via | tv3