Subscriu-te per e-mail

11 d’octubre 2007

Programa 65 (11 d'octubre del 2007) - 3a temporada

L'actor Santi Millàn, protagonista del programa "Boqueria 357", n'és el convidat. Toni Soler, el rei Joan Carles (Toni Albà) i Mònica Terribas (Agnès Busquets) són els amfitrions d'un Millàn que visita "Polònia" amb l'excusa que se li ha acabat el cafè. L'actor no desaprofitarà l'ocasió per convidar Terribas al seu nou pis de la Rambla.


La Fira de Frankfurt serà un dels temes centrals de "Polònia". El president de la Generalitat, José Montilla (Sergi Mas) i el vicepresident Carod-Rovira (Toni Albà) protagonitzen un gag així com diversos escriptors catalans durant el transcurs d'una conferència accidentada. D'altra banda, el Rei Joan Carles i el príncep Felip (Queco Novell) presideixen la desfilada de l'exèrcit espanyol durant els actes del dia de la Hispanitat mentre que Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano) rebrà al seu despatx el nou valor emergent de Convergència i Unió, Oriol Pujol (Queco Novell).

A "Polònia" també es pot veure com Àngel Acebes (Bruno Oro), presenta una nova campanya del PP per contrarestar l'assignatura de ciutadania, Mònica Terribas entrevista el lehendakari Ibarretxe (Bruno Oro) i el general Franco (Manel Lucas) reflexionant apassionadament sobre el règim militar de Birmània.

via | tv3