Subscriu-te per e-mail

25 d’octubre 2007

Programa 67 (25 d'octubre del 2007) - 3a temporada

El programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler tindrà entre els seus continguts la nova condició del president Maragall i el desgavell de rodalies

Polònia presentarà el president Maragall (parodiat per l'actor Queco Novell) explicitant la seva nova condició amb el màxim tacte, evitant els dramatismes extrems i "normalitzant" la malaltia. Així doncs, dijous a la nit Maragall apareixerà interactuant amb diversos personatges polítics i amb el mateix Toni Soler i també protagonitzarà un altre monòleg al final del programa.

D'altra banda, Polònia se centra en altres aspectes de l'actualitat, com el desgavell de rodalies i la hipotètica arribada del TGV el 21 de desembre. Fernando Alonso i Boris Izaguirre, tots dos interpretats per Carlos Latre també tenen cabuda en aquesta edició. A més a més, Josep Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) marca perfil propi en el consell exectiu, ZP (Queco Novell) protagonitza el vídeo de la "z" i Mariano Rajoy (Queco Novell) i Ángel Acebes (Bruno Oro Pitxot) continuen escalfant la precampanya electoral.

Mònica Terribas (Agnès Busquets), el general Franco (Manel Lucas) i el president Montilla (Sergi Mas) també són protagonistes d'alguns esquetxos de Polònia.

via | tv3

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Suggeriment:
·M'extranya que encara no hàgiu interpretat a la Julia Otero [podria ser l'actriu que fa de MariPau Huguet, Carme Chacón...(felicitats, ho fa molt rebé)] i podria aparèixer envoltada de criatures que la segueixen per tot arreu i trobant-se amb en Ramón Pellicer.

·El Carod l'interpretava millor el Xavier Noms que en Toni Albà.

Salutacions, polacs!

Unknown ha dit...

Aquesta proposta l'hauries de fer arribar a l'equip de Polònia, pensa que aquest bloc, es el "NO oficial"

Per cert, a mi també m'agradava molt més l'anterior Carod.

Anònim ha dit...

Ja ho vaig fer ;)
Gràcies!!